Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Felvidéken kétkeréken
   Többször bejárós útvonalat találtam.
 A hónap megyéje: Bács-Kiskun vármegye
  Bács-Kiskun megyei kerékpártúra ajánló.
Ki volt Lukanénye hőse?
  Családi kerékpártúra a Felvidéken.
prev
next

Segítünk. Nem drónokról lesz szó...

nyito

Ha azt mondom: Amflow, akkor gondolom nem túlzok azzal, hogy senkinek nem ugrik be semmi értéklehető. Ha azt mondom Amflow E-bike, valószínűleg így sem... de ha megemlítem a DJI nevét így már sokan felkapják a fejüket.

Igen, a legnagyobb dróngyártó beszállt a kerékpár bizniszbe. Az Amflow-val (amely 2023-ban alakult a DJI-vel közösen) összehoztak egy (két) e-bike-ot.

A kerékpárok jelenleg két kivitelben készülnek: Amflow PL Carbon és Amflow PL Carbon Pro néven. Az előbbi "csak" nagy, míg a másik modell egy kisebb akkuval is rendelhető. A nevükből már kiderülhetett, hogy karbonvázas gépekről van szó, amelyeknek az összsúlya csak 19,2 kg (a kisebbik akkuval). Ezzel a súllyal nem az alsó kategóriában versenyez.

xl

xlpro

A motor 2.52 kg, 850 W csúcsteljesítményű és 105 Nm nyomatékkal rendelkezik. Négy üzemmód áll rendelkezésre - Auto, Eco, Trail, Turbo - valamint egy Boost üzemmód, ami 30 másodpercig aktiválható.

motor

A kétféle akku 600 Wh ~117 km és 800 Wh ~157 km-es elméleti hatótávval kecsegtet.

A töltési idő is kiválónak tűnik a 89 és 96 perces idejével, 0-ról 75%-ig. Ez a 12 Amperes töltőtől el is várható.

A szoftver valós időben elemzi az akkupakk állapotát és jelez amennyiben bármilyen anomáliát észlel.

Természetesen a telefon tölthetőségéről sem feledkeztek meg.

A színes OLED érintőképernyő integrálva van a felső csőbe, amely vezeték nélküli rendszerrel a kormányról is vezérelhető.

screen

A kerékpárhoz az Avinox alkalmazáson keresztül is lehet csatlakozni, amely lehetővé teszi a lopásgátló üzemmód beállítását és a valós idejű helymeghatározás ellenőrzését. Itt olyan beállítások is módosíthatóak, mint a teljesítmény, a nyomaték és a fordulatszám, hogy azok megfeleljenek a vezetési stílusodnak.

Pontos ár jelenleg nincs, valahol a 7000 és 12000 Euro környékén várható, felszereltségtől függően.

Forrás: Amflow Bikes