Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 Kerékpárlánc waxolása 2. rész
  A waxolás folyamata, és amiket kipróbáltunk
A hónap megyéje: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kerékpártúra ajánló.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb lista.
Kerüld meg Afrikát a Börzsönyben
  Ilyen nincs és mégis van!
prev
next

bringalap.hu

A név új, de a tartalom és a filozófia a régi.

Kedves Olvasónk! Bizonyára feltűnt, hogy weboldalunk fejlécében nem a holkerékpározzak.hu név szerepel, illetve a logó is csak emlékeztet a régire. Hosszú út vezetett idáig. Nevezetesen 10 év!

2009 október 23-án, egy kerékpártúra során született meg a holkerékpározzak.hu alapötlete: Gyűjtsük össze egy tematikus weboldalon hazánk legjobb kerékpártúra útvonalait. Akkor még nem gondoltam volna, hogy 10 év múlva működni fog ez az oldal és azon gondolkodunk, hogy más nevet kellene neki adni.

A névváltoztatást egy „piackutatás” előzte meg, amely annak szükségességét és a lehetséges új névre kereste a választ. A változtatás oka egyszerűen az volt, hogy oldalunk már bőven túlteljesítette az alapötletet, amiért anno létrehoztuk azt. Hiszen az évek során kiegészült egy magazin résszel, illetve a bringadoki fantázianevű online szerviz útmutatóval, hogy csak a legfontosabbakat emeljem ki. A BRINGALAP név ennek a bővebb tartalomnak már jobban megfelel.

2019 év elején a weboldal hatalmas technikai fejlesztésen ment át. Reszponzívvá vált, így bármilyen méretű kütyün kényelmesen lehet böngészni. 2020 elején szintén túl vagyunk egy hatalmas fejlesztésen. (Ezért is hallgattunk kicsit az év végén.) Az élelmesebb olvasóink már biztosan észrevették ezt. A hivatalos bejelentéssel és a fejlesztéshez tartozó használati útmutató megjelenítésével még várunk egy kicsit, hogy mindenhol már az új alkalmazás fusson.

Remélem maradtok továbbra is az olvasóink. Illetve ha már ilyen vezércikk jellegű iromány született engedjétek meg nekem, hogy a kollégáim és magam nevében sikeres és kilométerekben gazdag 2020-as évet kívánjak nektek!