Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

kerekpar versenyzo

Giro-nak csak a három magyarországi szakaszát.

Idén először végig élőben közvetíti majd az M4 Sport a jövő pénteken rajtoló Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny három magyarországi szakaszát, valamint a legnagyobb magyar körversenyt, a május 11-én startoló Tour de Hongrie-t.

Az MTVA sajtóirodájának pénteki közleménye szerint a Giro május 6-i, 7-i és 8-i első három szakaszának élő közvetítése után május 11. és 15. között a Tour de Hongrie összes etapját élőben sugározzák.

A Giro első napján 195 kilométeren keresztül Budapestről Székesfehérvár és Esztergom érintésével Visegrádra teker a mezőny, majd a második napon rövid, mindössze 9,2 kilométeres sprintszakaszon a Hősök terétől a Budai Várban lévő Szentháromság térig haladnak a kerékpározók, míg a magyarországi rész utolsó napján Kaposvártól Balatonfüredig 201 kilométert tesznek meg a versenyzők.

A Tour de Hongrie-n május 11-től 15-ig összesen 905 kilométer vár a mezőnyre, Csákvárról indulva a Kékestetőig.

A Giro d'Italia és a Tour de Hongrie közvetítése túlmutat a sporteseményeken: tíz napon át nemcsak izgalmas versenyt láthatnak a nézők, hanem szinte egész Magyarországot bejárhatják az M4 Sport közvetítései által.

A Giro d'Italia közvetítései az M4 Sporton:

  • 05.06., péntek: 12:20 Giro d'Italia Grande Partenza  
  • 05.07., szombat: 14:00 Giro d'Italia egyéni időfutam  
  • 05.08., vasárnap: 12:30 Giro d'Italia 3. szakasz