Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
prev
next

 a hope bejelentette az uj tech 4 fekkart 02

Új fékkar és továbbfejlesztett féknyergek várják a márka vásárlóit.

A Hope a kerékpár alkatrészek széles skálájával büszkélkedhet amelyek hazánkban sem ismeretlenek. Valószínűleg a fékeikről a legismertebbek, amelyek irigylésre méltó hírnevet élveznek.

Márciusban egy új fékkarral, a Tech 4-gyel jelentkeznek. Ez a régóta létező Tech 3-at váltja és kompatibilis a Hope összes féknyergével. (X2 maraton XC, E4 enduro, V4 downhill és Trial Zone triál). A gyártó közleménye szerint a kar kialakítása miatt 30%-os fékerő növekedést értek el, valamint lineáris a kapcsolat a kar és a fékerő között, ami a fékerő jó adagolhatóságában jelentkezik.

 a hope bejelentette az uj tech 4 fekkart 01

A fékkar fekete, vagy ezüst színben kapható, de a fékolaj tartály fedő és az állító csavarok kék, piros, lila vagy narancssárga színekben választhatóak.

A Hope ezzel egy időben frissítette a négydugattyús E4 és V4 a féknyergeket is. Hibrid dugattyúkat építettek be, amelyek rozsdamentes acélból készültek fenolos bevonattal. A gyártó állítása szerint ez simább mozgást és kevesebb karbantartást eredményez, mint az elődje.

Minden új fék a féknyereg típusától függetlenül, mostantól a Hope új Racing fékbetéteivel kerül forgalomba. Ezeket az organikus keverékű fékbetéteket úgy tervezték, hogy minimális bekopási időt és maximális teljesítményt biztosítsanak.

Fotó: Hope