Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

 a hope bejelentette az uj tech 4 fekkart 02

Új fékkar és továbbfejlesztett féknyergek várják a márka vásárlóit.

A Hope a kerékpár alkatrészek széles skálájával büszkélkedhet amelyek hazánkban sem ismeretlenek. Valószínűleg a fékeikről a legismertebbek, amelyek irigylésre méltó hírnevet élveznek.

Márciusban egy új fékkarral, a Tech 4-gyel jelentkeznek. Ez a régóta létező Tech 3-at váltja és kompatibilis a Hope összes féknyergével. (X2 maraton XC, E4 enduro, V4 downhill és Trial Zone triál). A gyártó közleménye szerint a kar kialakítása miatt 30%-os fékerő növekedést értek el, valamint lineáris a kapcsolat a kar és a fékerő között, ami a fékerő jó adagolhatóságában jelentkezik.

 a hope bejelentette az uj tech 4 fekkart 01

A fékkar fekete, vagy ezüst színben kapható, de a fékolaj tartály fedő és az állító csavarok kék, piros, lila vagy narancssárga színekben választhatóak.

A Hope ezzel egy időben frissítette a négydugattyús E4 és V4 a féknyergeket is. Hibrid dugattyúkat építettek be, amelyek rozsdamentes acélból készültek fenolos bevonattal. A gyártó állítása szerint ez simább mozgást és kevesebb karbantartást eredményez, mint az elődje.

Minden új fék a féknyereg típusától függetlenül, mostantól a Hope új Racing fékbetéteivel kerül forgalomba. Ezeket az organikus keverékű fékbetéteket úgy tervezték, hogy minimális bekopási időt és maximális teljesítményt biztosítsanak.

Fotó: Hope

Olvastad már?