Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

TzmadrVendghaz

3324 Felsőtárkány, Dózsa György út 61

  • E-mail cím: hopehely0402@freemail.hu
  • Weboldal: www.tuzmadar.eu
  • Telefon: 06 20 500 2987
  • Kapcsolattartó személy: Juhász Judit

Látogasson el a Bükk kapujaként is emlegetett, tiszta hegyi levegővel rendelkező településre, ahol vendégházunk a sokszínű történelmi múlttal rendelkező Eger városától 6 km távolságra csendes, nyugodt környezetben várja kedves vendégeit.
A Tűzmadár Vendégház helyzeténél és adottságainál fogva egyaránt alkalmas önfeledt pihenésre és túrák kiindulópontjaként is.Vendégeink számára különböző hosszúságú és nehézségű alternatív túraútvonalakat ajánlunk - akár gyalogosan vagy kerékpárral - melyek a környező területek kiemelkedő természeti értékeihez és történelmi emlékeihez vezetik el őket. A túrákhoz a térképet és igény esetén a kísérőszemélyzetet biztosítjuk. Több tucat, a hegyek gerincein és a völgyekben futó erdei út hálózza be a környéket, érintve a hegység leglátványosabb részeit.

Kerékpárkölcsönzõnk  Felsőtárkányban a Bükki Nemzeti Park kapujában üzemel.

Márciustól októberig, a hét minden napján, kora reggeltõl késõ estig állunk Kedves Vendégeink rendelkezésére. Kölcsönzõnkben  teljesen új - férfi, nõi és gyermek - hegyikerékpárok várják  a túráznivágyókat. A kerékpárokon kívül ajánlunk rövid (1-2 órás) vagy hosszabb, akár egész napos túraútvonalakat a Bükkben.