Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

GyűrűSeti nagyon izgult, mert irtó kínos lenne ennyi ember előtt kosarat kapni.

Múlthét csütörtök óta teljes gőzzel készültünk a Bükk Hegyikerékpár Maratonra. A csapat baráti társasággá kovácsolódott össze, akikkel, van, hogy csak itt találkozunk.

Hősünk, akit hívjunk egyszerűen Setinek, -főleg, mivel az anyukáján kívül senki sem szólítja Zsoltinak,- a sátorok és a rajt-célkapu építése közben elkottyantja, hogy ő bizony most vasárnap után fogja megkérni a kedvese- Adri- kezét. A szokásos ugratásuk után a tervezett hadművelet egyik főszereplőjét is bemutatta. Nem a hölgyet, mert őt már ismertük.

A gyűrű egy fehérarany karika gyűrű volt, amin középen kék tűzzománc futott körbe, tetején egy kisebb kavics pompázott, a jobbik fajtából.

 SetikeLeánykérés2

Teljes díszben a vőlegény jelölt

A következő napok izgalmasan teltek. Vasárnapra már mindenki tudott a hadműveletről, csak a menyasszony jelölt nem.

Aznap a rövidtávon hősünk szépen elrajtolt és szerencsére egyben ért célba, de hogyan? A rajtszámát kicserélte egy egyedibbre, amin egy kérdés szerepelt. Közel 1000 versenyző, és közülük rengeteg ismerős lehetett szemtanúja a jelenetnek, ami igen feldobta a hangulatot. Seti nagyon izgult, mert irtó kínos lenne ennyi ember előtt kosarat kapni. A választ az alábbi fotóról kikövetkeztethetitek, bár eléggé bele fojtotta Adriba a szót.

 SetiLeánytkér

UI.: Jövőre a Szilvásvárad Maratonon nagy buli lesz!