Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

TmobilesatorAzúszó Európa-bajnokság idejére a Margitszigetre költözik az ingyenes T-Mobile Bringaszerviz. Augusztus 9-től  várják a szakemberek a magenta-színű sátorban az UTE teniszstadionnál az úszó Európa-bajnokságra kerékpárral kilátogatókat.

Az úszó Európa-bajnokságnak idén Budapest és Balatonfüred ad otthont, a fővárosi programok a Margitszigeten zajlanak. A kontinensbajnokságra és szigetre kerékpárral kilátogató szurkolóknak, turistáknak, vagy egyszerűen a hétköznapi programot kereső családoknak nyújthat térítésmentes szolgáltatást a T-Mobile Bringaszerviz.

{reklam}

Nem messze az Árpád-hídi lehajtótól, az UTE, egykori Újpesti Dózsa teniszstadionnál augusztus 9-től 15-ig minden nap délelőtt 10 órától estig lehet felkeresni a magenta-színű sátrat. Az érdeklődőket bringaszerviz mellett kerékpárkölcsönző, a legkisebbeket ugráló-vár, a nagyobbakat a biztonságos kerékpározás elsajátításának elősegítése érdekében kerékpáros KRESZ pálya várja.

A T-Mobile Bringaszerviz ezúttal is alapjavításokat lát el, a hozott alkatrészek térítésmentes átszerelése megvárható, a szakemberek igény szerint tanácsadással segítik a kerekeseket. Akár a vakációt töltő diákoknak is érdemes egy gyors átvizsgálás erejéig kilátogatni a szigetre. A szolgáltatás célja az üzemképes kerékpár és a biztonságos kerékpározás elősegítése.

A szerviz munkatársaitól előzetesen a tmobile.bringaszerviz@gmail.com címen lehet érdeklődni.