Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

kiallitasok 20191

Infók az idei kiállításokról. (frissítve)

Emlékeztek? Tavaly a kerékpáros kiállítások számát nézve igazi habzsi-dőzsi volt. Két hónapon belül négy kiállítást rendeztek. Azt sem tudtuk melyik ujjunkba harapjunk hirtelen. A kiállítás háborúban (mint az várható volt) kettő elvérzett, így maradt kettő. Az egyik a tavaly debütált PEDELEC parádé, amely elsősorban az elektromos bringa szerelmeseit várja, a másik a már hagyományosnak mondható Mozgásvilág Tesztnap.

Nézzük röviden, mit kell róluk tudni:

Pedelec Parádé 2019

  • Időpont: 2019. 04. 13-14
  • Belépés: díjtalan
  • Cím: Törökbálint Dulácska u 2

Tavalyi nagy siker után az idén a cél a látómező szélesítése. Ennek érdekében nem csak bicajok lesznek a kiállításon, de elektromos hajtású motorokkal, és megannyi témához kapcsolódó prémium kiegészítő márkákkal is találkozhat az érdeklődő.

Lesz vezetett E-MTB tesztkör is, amelyre előzetesen regisztrálni kell.

További infók: https://ebikeshop.hu/pedelec-parade

kiallitasok 2019 21

Mozgásvilág Tesztnap 2019

  • Időpont: 2019. 04. 27
  • Belépés: díjtalan, de regisztrációhoz kötött
  • Cím: Kamaraerdő

Tesztelheted a legújabb futócipőket, okos órákat, mtb-, gravel- és outi bringákat! Az idei évben 50-nél is több világmárka termékeit próbálhatod ki.  Az esemény díszvendége az idén Gunn-Rita Dahle Flesjaa olimpiai-, többszörös Világ- és Európa-bajnok lesz.

Akinek a tesztelés kevés program lenne… Lesz még Hello Bringás Eleminátor futam, amely kifejezetten a gyerekek, utánpótlás számára készül. Amíg apu vagy anyu bringát tesztel a kicsik sem fognak unatkozni, hiszen KRESZ és ügyességi pálya, játszótér, röplabdapálya, focipálya várja őket.

További infók: http://tesztnap.mozgasvilag.hu/