Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 bm2019 tura

Tölts el egy kellemes bringás napot.

Szeretnél egy jót bringázni a Bükk-hegység legszebb részein? Szeretnéd kipróbálni magad ha a bringád kereke elhagyja az aszfaltot? Nos itt az alkalom!

2019. 08. 03-án szombaton, a Bükk Hegyikerékpár Maraton kísérő rendezvényén a Mozgásvilág 40 Túrán ezt megteheted. A helyszín nem más, mint az Eger melletti Felsőtárkány település a Bükk kapuja.

bm2019 tura3

A túra 40 km hosszan kanyarog a Bükkben. Megmászik két hegyet, ellátogat az ország leghosszabb völgyébe, ahol az út fölött összeboruló lombok felejthetetlen hangulatot és élményt ad az ide látogatóknak. Egy réges-régi ősember barlang, egy igazi rablóvár romjai és a hegység egyik legszebb panorámája még emlékezetesebbé teszi ezt az útvonalat.

bm2019 tura2

Az túra 50%-ban nem szilárd burkolatú úton vezet, de ettől független kezdő hegyi bringásoknak is ajánljuk, mivel egy cross trekking, vagy egy gravel bringával is teljesíthető.

A nevezés 3 000 Ft-ba kerül, és maximum 50 fő indulhat el a túrán. Előnevezés és egyéb infók ITT! Figyelem, szombat reggel a helyszínen is lehet még nevezni!

Ha vége a túrának, érdemes lesz a Bükk Hegyikerékpár Maraton verseny központjában szétnézni, ahol Outdoor Expo várja a látogatókat!

bm2019 tura4

A Shimano bemutatja a legújabb XT és SLX alkatrész családot. Kipróbálhatod az E7000, és E8000 e-bike rendszerek erejét és előnyeit. Tudd meg, melyik Shimano cipő passzol igazán a te lábadra. A hazai képviselet bemutatja egyéb általuk forgalmazott termékeit is, például a csúcs Lazer fejvédőket Belgiumból, a PRO kormányait és egyéb kiegészítőit.

A Decathlon mind a futók, mind a kerékpárosok érdeklődésére készül.
A futók számára cipő tesztelési lehetőséget biztosítanak, a Kiprun XT és Kiprun MT modelleket lehet kipróbálni akár verseny alatt is. Lesz egy nyeremény játék is, ahol soft kulacsot és összecsukható poharakat sorsolnak ki a cipők tesztelői között.
A bringások pedig a Bükk Maraton helyszínén Xc100, Xc500 és Xc900 kerékpár modelleket tudnak tesztelni szombaton.

bm2019 tura6

A High5 standján meg tudjátok nézni és vásárolni a cég termékeit. Az ugye meg van, hogy ők biztosítják a versenyek frissítőit?

Az AM Bringa 11 elektromos kerékpárt hoz ki, ezekből 5 db tesztelhető lesz a helyszínen.  Lesz értékesítés is, ahol nagy kedvezményekkel lesz eladó jó pár pedelec MTB.

A Deuter kerékpáros táskákkal és kiegészítőkkel jelenik meg. Így a Compact, Race, Superbike, Trans Alpine modelljeit és az új BIKE és Trans Alpine Pro táskákat nézheted meg élőben.
A rendezvény ideje alatt lesz lehetőség vásárlásra is. A kiállított modellek 10% kedvezménnyel lesznek megvásárolhatóak. (Illetve, aki a helyszínen megrendeli, annak ugyanúgy jár a kedvezmény.)

bm2019 tura5

A Kellys is hoz 11 teszt kerékpárt, hogy minél többet kipróbálhassanak az érdeklődők. A kerékpáros kiegészítőket (belső, sisak, kesztyű, pumpa, stb.) nem csak nézegetni lehet, vásárlásra is lesz lehetőség.
Készülnek egy kvízzel is. A kitöltőket apró Kellys ajándékkal fogják díjazni.

A fotók az idei túraútvonal bejárásán és a tavalyi kiállításon készültek.

Támogatók:

szonzorok2019