Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

330832462 716955730211387 4158260543931020537 n

Szombaton a világ legjobb országúti kerékpáros csapatának tartott Jumbo-Visma egyik kapitánya lesz .

"Szabadon mehettem volna akkor is, ha Wout van Aert indul, de az ő távolmaradása annyit módosított, hogy kapitányi szerepben számítanak rám. Tiesj Benoot lesz az első számú kapitány, mégiscsak győzött már ezen a viadalon és hétvégén is nagy versenyt nyert, de az én nevem is pirossal ki van emelve, hogy rám is figyeljenek a srácok és nekem is segítsenek" - mondta csütörtökön az M4 Sport Nemzeti Sporthíradójában a 24 éves magyar versenyző arra utalva, hogy belga csapattársa 2018-ban diadalmaskodott a fehér murvás útjairól ismert toszkán versenyen, illetve vasárnap elsőként ért célba a Kuurne-Brüsszel-Kuurne viadalon.

Attila szerint ez egy extra stressz lesz, mert nem egyszerű, ha a világ legjobb csapatának nagy része érte dolgozik, de örül, hogy ilyen hamar megízlelheti ezt a Jumbóban.

"A legfontosabb, hogy ellássam a rám bízott feladatokat. Non plus ultra lenne megközelíteni, vagy akár megjavítani a tavalyi negyedik helyet, de dobogóra várni magam egy ekkora versenyen, talán felesleges extra nyomás lenne" - beszélt az év eddigi legnagyobb egynaposáról, melynek útvonala nem változott az előző évhez képest, így azt jól ismeri.

 Forrás: MTI

Fotó Valter Attila facebook oldala