Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Kedves Kerékpáros!

Alapvetően kétféle bringás létezik. Egyik aki saját maga végzi a bicikli szerelés lehető legtöbb műveletét, és csak végső esetben fordul szakszervizhez segítségért. A másik épp az ellenkezője: nem szeret kerékpárszereléssel foglalkozni, inkább elviszi bicaját kedvenc szervizébe és szakavatott kezekre bízza azt.

Vannak esetek, amikor a bicikliszerelést mégis saját magunknak célszerű elvégezni. Néhány apró, de zavaró probléma pillanatok alatt orvosolható, nem kell emiatt nyáron a leterhelt szervizre várni, hogy időpontot adjanak. Illetve van mikor egy túra alatt jön elő egy probléma és közel s távol nincs szerviz a közelben. Jó, ha értünk annyira kerékpárunkhoz, hogy olyan állapotba hozzuk, hogy haza lehessen vele jutni.

Azért hoztuk létre ezt a weblapot, hogy az átlagkerékpáros is biztosítani tudja a kerékpár megbízható működését illetve az esetleg felmerülő hibákat saját tudásával ki tudja javítani. Mindegy, hogy egysebességes falusi járgányáról, vagy egy több százezer forintért vásárolt komoly kerékpárról van szó. A weblap által nyújtott ismeretekkel a bicikli szerelés kezdőknek is megoldhatóvá válik.

Gondolva a mélyebb szerelési ismeretekre vágyókra, a nehezebb, több technikai ismeretet kívánó munkákhoz is adunk segítséget.

Ezek a célok vezéreltek minket, a Bringa doki online bicikliszerviz szaktanácsadó weblap megalkotásakor :)

megujult a bringadoki

A Bringadoki menüpontja alatt megtalálod a karbantartással, hibakereséssel és kerékpár szereléssel kapcsolatos információkat.