Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
 Kerékpárlánc waxolása 2. rész
  A waxolás folyamata, és amiket kipróbáltunk
A hónap megyéje: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kerékpártúra ajánló.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb lista.
prev
next

no-moneyA főváros várhatóan jelentősen visszafogja az útfelújítások, a kerékpárút-fejlesztések és a parkfenntartások finanszírozását.

A főváros adósságállománya meghaladja a 200 milliárd forintot, emiatt megszorítások várhatók - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a főpolgármester pénzügyi tanácsadója. Atkári János szerint ez nem tartalmazza a BKV 800 milliárd forintot is meghaladó külső és belső adósságát, amelynek rendezéséhez állami szerepvállalás szükséges.

{reklam}

A volt főpolgármester-helyettes úgy véli, hogy a takarékoskodással négy év alatt 80 milliárd forint spórolható meg, ám szerinte még ez sem garantálja a fővárosi büdzsé biztonságát - írja a Magyar Nemzet.

Budapest idei költségvetésének koncepcióját még nem hozták nyilvánosságra, de a lap információi szerint csak az 1-es villamos meghosszabbítására, a budai villamoshálózat összekapcsolására és a városligeti műjégpálya felújítására jut pénz, részben uniós forrásokból. A főváros ugyanakkor várhatóan jelentősen visszafogja az útfelújítások, a kerékpárút-fejlesztések és a parkfenntartások finanszírozását.

Forrás: HVG