Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

17Ker_bringatFutással és biciklizéssel tiltakoznak március 14-én hétfőn a civilek a budapesti Tűzraktér kulturális befogadótér bezárása ellen. A programjukat a Facebookon hirdették meg.

Tiltakozó akciót szerveznek hétfőre a Tűzraktér szimpatizánsai. A Facebook közösségi portálon azt írják: "Bizonyára hallottátok, hogy a Tűzrakteret a bezárás fenyegeti. Mi azonban ezt nem hagyjuk annyiban. Március 14-én egy Fuss a Tűzraktérért akciót szervezünk, ahol futással és biciklizéssel tiltakozunk".

{reklam}

A résztvevőket délután fél 3-ra várják a Tűzraktér épületébe, a VI. kerületi Hegedű utcába. Onnan együtt indulnak el 3 órakor a Városligetbe, ahol kerékpáremeléssel és csatakiáltással ér véget az akció, majd közösen térnek vissza a Tűzraktérbe.

A Futótűz című meghívót pénteken kora este tették fel az internetre és este 9 óráig 86 ember már biztosan jelezte a részvételi szándékát Facebook-on, 136-an pedig a "talán ott leszek" opciót választották. A levél alatt többen támogatásukról biztosítják a szervezőket. Mint írják: "babakocsival, lightosan, de futunk", vagy "Sajnos nem tudok menni, de gondolok rátok és persze megosztom... TŰZ VAN!!!!!!".

Forrás:HVG