Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

audibringaNem ritka manapság az egyes autógyártók körében, hogy saját márkjelzésük alatt egy-egy kerékpárral is előrukkolnak.

Legutóbb az Audi mutatta be Duo nevet viselő bicikli sorozatát, amelynek érdekessége, hogy a szóban forgó bringák fa vázzal készülnek. A projektben a fából fabrikált vázaival elhíresült Renovo Design volt az ingolstadtiak segítségére, a szériában pedig városi, országúti és trekking kétkerekűket találhatunk.

audi01audi02audi03

Országúti Trekking Városi

Az országúti változat (Duo Road) SRAM Red szettel, a trekking (Duo Sport) Shimano Alfine alkatrész családdal, a városi változat (Duo City) Shimano Nexus alkatrészekkel vannak szerelve.

Az Audi Duo kerékpárok a márka négykerekű modelljeihez hasonlóan a prémium szegmenst színesítik, amelyet az alumínium és szénszálas alkatrészek, a tárcsafékek, valamint a LED-es fényforrások is hűen tükröznek. Ha ilyet szeretnél a legolcsóbbat Duo City 6530 dollár (kb. 1,2 millió Ft) leperkálása után viheted magaddal.

Ha megtetszettek a járgányok az Audi honlapján meg is rendelheted őket. A kerékpárok Eszpresszó Barna, vagy Szerráno vörös színben készülnek. Természetesen vázméretből ki lehet választami a neked legjobban passzolót.. A szállítási idő 6-8 hét. Addig nyugodtan tudod böngészni a holkerékpározzak.hu aszfaltos úton ajánlott túráit, hogy kitaláld merre is legyen az első túra.

Forrás: A5.hu