Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

HortobgyMaraton201102Világörökség és sport - a Hortobágyra invitálunk július 9-én. A 8. E.ON Délibáb Sportfesztiválon lesz MTB maraton, bringatúra, terepfutás, teljesítménytúra, nordic walking és gyaloglás is a gémeskutak tövében.


{reklam}

Az E.ON Délibáb Mountain Bike Maraton és Bringatúra távjai 28,6 vagy 56,8 kilométeres kerékpározást kínálnak különleges terepen.

HortobgyMaraton201101Láttad már a magyar pusztát kerékpározás közben? Ha nem, itt az ideje, hogy kipróbáld a Hortobágyon! Mérd fel, mire vagy képes nyári hőségben, terepen. Válaszd felkészültségednek megfelelően a 28,6 vagy az 56,8 kilométeres, kihívásokkal teli MTB Maraton távot!

Csak nézelődésre és nyugodt kerékpározásra vágysz? Barátokkal és családtagokkal töltenéd a napot? A 28,6 vagy az 56,8 kilométeres Bringatúra várja a tekerni vágyókat!

Az útvonalak minden esetben végig a pusztán kanyarognak, így a Világörökség részét képező tájon mérettetheted meg magad, miközben a táj növény és állatvilágában gyönyörködsz.

Próbáld ki magad a megszokottól eltérő környezetben!

Bővebb információ és nevezés: www.futanet.hu

Időpont: 2011. július 9.

Versenyközpont, rajt, cél: Mátai Ménes bemutató lovaspályája (az M3 autópálya felől a 33-as főútról a Kilenclyukú híd előtt balra kanyarodva Máta felé)