Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
Vár Palócföld! 4/1
 Szeretnél teljesen feltáratlan vidéket megismerni, itt a szomszédban?
Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
prev
next

bm2019 tura3

Nézzük mit ad ez a hétvége a résztvevőknek

Ez az év nem volt egyszerű. Sokáig abban sem voltunk biztosak, hogy meg lesz tartva. Most meg azt nem tudjuk, hogy az idén lesz-e másik hasonló nagy rendezvény az országban. Tegnap este lezárult a versenyre az online nevezés. A helyszínen azonban szombaton este 19:00-ig lehet még nevezni.

Nézzük mit ad ez a hétvége a résztvevőknek:

Augusztus 1 szombat

Délelőtt a Bükk Mountain Trail terepfutóversenyé a főszerep. Emellett azonban indul egy kerékpártúra is a Bükki Barangolás, amely a hegység aszfaltos útjain kanyarogva tesz meg 30 km-t. A Tekerj a Zöldbe! programsorozaton belül megrendezett esemény ingyenes, csak egy regisztrációt kell elvégezni hozzá. Elsősorban a kezdő bringásokat várják a szervezők. Bővebb infó ITT!

Közben 12 órától lekezdődik a maratonon a rajt csomagok osztása illetve a helyszíni nevezés.

A versenyközpontban a szponzorok Shimano, Decathlon, Hihg5 kiállítását nézhetitek meg. Sajnos itt sem teljes a kép, mivel többen vissza mondták a szereplést a márciusi elképzelésekhez képest.

Délután négy órakor elindul a villany bringások túrája, amely könnyű terepen mutatja be a Bükk egyik legszebb részét. Ez a túra szintén a Tekerj a Zöldbe! programsorozaton belül megrendezett esemény, csak egy regisztrációt kell a részvételhez. Meg egy elektromos bringa. Bővebb infó ITT!

 A túrával párhuzamosan indul a Titán Kupa amely az ifjú és még fiatalabb korosztálynak biztosít kerékpározási lehetőséget.

Augusztus 2 vasárnap

Jön a nagy nap, amire mindenki vár. Reggel még a külföldről érkezők nevezhetnek a versenyre, de 9 órakor elindul a különböző kategóriák rajtoltatása.

A versenyközpontban a szponzorok kiállítása mellett e-bikeokat lehet próbálni egy rövid túra keretén belül 9 és 15:00 között.

Úgy gondolom tartalmas hétvége lesz. Gyertek!