Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb lista.
A hónap megyéje: Vas vármegye
  Vas megyei kerékpártúra ajánló.
Kerüld meg Afrikát a Börzsönyben
  Ilyen nincs és mégis van!
Etyek – Nadap kerékpáros körtúra
  Azaz: Hogyan lehet egy 77 km-es túrát 160 km-es úttal teljesíteni?
prev
next

 kerekpar es kiegeszitok

Van egy jó programajánlatunk!

Az idén rendezik meg első alkalommal Baján a BikeTrend Teszt, Kiállítás és Vásárt. Az esemény 2023. 03. 20 és 04. 02 között lesz. Ez alatt a két hét alatt úgy gondoljuk akit érdekel a téma biztos talál időpontot a rendezvény és Baja meglátogatására.

 biketrend logo

Mire is lehet számítani?

Egyrészt az esemény ideje alatt az ismertebb márkák képviselői kiállítják és bemutatják motyójukat. Akarom mondani a kerékpáripar legmodernebb vívmányait, illetve a helyszínen lehetőség nyílik, hogy konkrét kérdésekkel megbombázza az érdeklődő közönség őket.

Másrészt lehetőség nyílik nevesebb kerékpármárka gyártók (Ghost, Cannondale, Stevens, Giant, KTM, Kellys, Kross, Dema, Husqvarna) elektromos kerékpár-modelljeinek a kipróbálására, szervezett, túravezető által vezetett kerékpártúrák keretében. A rendezvényen erdei és aszfaltos túralehetőség közül is lehet választani.

Ezenkívül?

Ennyi nem elég? Akkor mondom: Lesz vásár is! A kiállított bringák mellett számos alkatrész és kiegészítő közül válogathatsz.

Kik lesznek ott?

Ghost, Cannondale, Stevens, Uvex, Norco, Osprey, GT, Mavic, Lapierre, Giant, Liv, KTM, Mongoose, Kellys, Kross, Dema, Husqvarna, R Raymon (Egyelőre ennyiről tudunk.)

A kiállítás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Tudod, ciki lenne ha utazol több száz kilométert, de elviszik túrára a kinézet gépet.

Ok, de hol is lesz pontosan?

Baján, a városközponttól nem messze található régi Vas és Fémipari szövetkezet telephelye ad otthont a rendezvénynek. A parkolás a város egész területén ingyenes.

Tetszik?

Bővebb infók a Biketrend weboldalán.

A siker a kezedben van

Sokan panaszkodtok, hogy nincs hazánkban egy nyamvadt bringás kiállítás sem. Most itt van. Ez a látogatóknak és (tudtunkkal) a kiállítóknak is ingyenes.

Ha elmentek és sokan elmentek, akkor biztos lesz máskor is. Ha nem, akkor viszont nem ér sírni! Rajtatok múlik!