Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 befejezodott az idei hungarian divide 01

Kemény meccs volt az elemekkel és a lélekkel

A 2023-as Hungarian Divide nagyon nehézre sikerült. Köszönhetően annak, hogy előtte egy hétig gyakorlatilag mindennap esett, és az esemény alatt is előfordult egy-két zápor és zivatar.

 befejezodott az idei hungarian divide 01

Az idény a teljes 1411 km-es távon 17 nevező indult el solo kategóriában és közel fele feladta. Csak 9-en értek célba. A legerősebb közöttük Boruzs Zsolt volt, aki hihetetlen 6 nap, 7 óra és 35 perc alatt teljesítette a távot. Végig magabiztosan vezetett, átlagosan napi 223 km- t tett meg. Az utolsó hősnek aki beérkezett 9 nap 4 óra és 29 perc kellett. Ezen a távon 4 csapat is indult, de egy sem érkezett be.

befejezodott az idei hungarian divide 04

 Boruzs Zsolt a célban

A féltávon azért jobb volt a helyzet. A 39 indulóból 28-an beérkeztek. Itt is érdemes az elsőt név szerint megemlíteni, hiszen Székely Viktor 3 nap 9 óra és 59 perces teljesítménye nagyon szép eredmény. (Még úgy is, hogy a tejes távon nyertes jóval ő előtte érte el a féltáv frissítőpontját.) Az utolsó teljesítőnek 6 nap 23 óra és 21 perc kellett. Külön kiemelném hogy a nevezett 3 hölgy teljesítette a kihívást. Ezen a távon 6 csapat indult és 7 ért be sikeres teljesítőként. A furcsa eredmény oka, hogy egy teljes távos csapat átnevezett féltávra.

befejezodott az idei hungarian divide 02

Nagy-nagy tisztelet jár az idei indulóknak, hiszen belemertek vágni egy nagyon-nagyon kemény túrába. A sikeres teljesítőknek pedig gratulál a szerkesztőségünk, nagyon nagy eredmény, amit véghez vittek.

befejezodott az idei hungarian divide 03

A Székely Viktor a célban

Kedvet kaptál, de kipróbálnál egy könnyebb távot? Itt a lehetőség, hogy benevezz a Balaton Bike Derby-re. Katt a tudnivalókért IDE!

Fotók: KLND