Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
prev
next

 a sigma uj kerekparos komputereket dob piacra 00

A Sigma klasszikus kerékpáros komputereinek legújabb kiadása Sigma Originals néven már elérhető.

Sok kerékpáros használ manapság ultramodern GPS-es kerékpáros komputereket, amelyek számtalan funkciót kínálnak, térképes navigációt tesznek lehetővé, és azonnal feltöltik a megtett útvonalat a Strava-ra. Ha valami ilyesmit keresel, akkor ne is olvass tovább. Ha azonban nem akarsz egy kisebb vagyont költeni egy ilyen eszközre, amelyeket jó eséllyel naponta kell tölteni, csak a saját túrád paramétereit szeretnéd rögzíteni, és nem szeretnél hozzá egyéb külső szenzorokat, például teljesítmény- vagy pulzusmérőt csatlakoztatni, akkor jó helyen jársz.

A Sigma a digitális kerékpáros kilométer óráit 1982 óta gyártja. Most frissítette a klasszikus kerékpáros komputereit, amelyek egy része Sigma Originals néven már kaphatók a boltokban.

a sigma uj kerekparos komputereket dob piacra 01

Az új modelleknél a Sigma bevallása szerint az volt a fő cél, hogy használatát minél jobban megkönnyítsék. A most bemutatott 5 modell mindegyike kapható vezetékes és vezeték nélküli változatban. Ez nagy előny a vetélytárs Cateye-el szemben, hiszen meg adja a lehetőséget a vásárlónak, hogy ő döntse el melyiket szeretné használni. És ezzel mekkora ökológiai lábnyomot hagy. (A Cateye mellett viszont a vastag vezeték szól az Enduro modelljüknél, amelyet sokkal jobb a bringára rögzíteni hosszú utas 100 mm és afölötti telóknál.)

Akik a lehető legtöbb funkciót szeretnék elérni, azoknak a a BC 12.0 -t és a BC 14.0-et ajánljuk. Azonban mielőtt rohannál a boltba érte, jelezzük, hogy előreláthatólag csak májustól lesznek kaphatóak. A BC 5.0, BC 8.0 és BC 10.0 lényegesen kevesebb funkcióval és olcsóbb árakkal (7500 - 19 000 Ft között) már a boltokban vannak. Reméljük néhányukat mi is tesztelhetjük hamarosan.

A komputerek részletes ismertetőjét megtalálod a gyártó weboldalán katt IDE!

Fotó: Sigma weboldala