Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 A hónap megyéje: Fejér vármegye
  Fejér megyei kerékpártúra ajánló.
Kerüld meg Afrikát a Börzsönyben
  Ilyen nincs és mégis van!
Etyek – Nadap kerékpáros körtúra
  Azaz: Hogyan lehet egy 77 km-es túrát 160 km-es úttal teljesíteni?
prev
next

 endura frissitette a bukoit 00

MIPS vagy Koroyd védelem került a bukókba

Az Endura bejelentette, hogy mostantól MIPS védelemmel ellátott sisakokat kínál a vásárlóinak. A védelmi frissítések mellett a fej nagyobb részét takarja, új illeszkedési rendszer vezetett be, valamint megnövelte napellenző állítási lehetőségét.

Már évek óta gyártunk sisakokat. 2022-es szezonban az Endura kínálatában lépésváltás történt, mind a választék, mind a technikai biztonsági jellemzők tekintetében. A MIPS opciókkal való kiegészítés és a Koroyd technológia használatának kiterjesztésével a célunk az, hogy a legjobb terméket hozzuk létre.- mondta Ian Young, az Endura kategória menedzsere.

MT500

A csúcsmodell MT500 sisak mostantól MIPS és Koroyd technológiával is elérhető lesz, a MIPS rétegbe teljesen integrált illeszkedési rendszerrel. Ez 360 fokban rugalmas rögzítést biztosít, amely a különböző fejformákhoz igazodik. A MIPS beépítése mellett egy tartozéktartóval, egy szemüvegpánt-megfogóval, egy szemüvegdokkolóval és egy fokozottan állítható napellenzővel is ellátta a sisakot.

 endura frissitette a bukoit 01

SingleTrack

Egy olcsóbb MTB sisakváltozat, amely a megnövelt fejfedés mellett kissé átdolgozott formát, TPR-formázott védőszemüvegpánt-megfogót és új illeszkedési rendszert tartalmaz.

 endura frissitette a bukoit 02

Hummvee Plus

A legolcsóbb sisak a frissített kínálatban, amely frissített illeszkedési rendszerrel és MIPS védelemmel rendelkezik.

 endura frissitette a bukoit 03

FS260-Pro

A sisak markáns frissítést kapott, amely egy modern országúti és gravel modellt hozott létre. A hangsúly továbbra is a könnyű súlyon és a szellőzésen van, bevezetve a Mips réteget.

endura frissitette a bukoit 04

Fotó: Endura