Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

A hónap megyéje: Nógrád vármegye
  Nógrád megyei kerékpártúra ajánló.
Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
prev
next

MVA MÁV és a GYSEV közös akciójában 400 Ft-os kerékpár jeggyel utazhatsz a Balatonhoz, Tisza-tóhoz és Fertő tóhoz az ország bármely pontjáról.

A MÁV honlapján bukkantam az alábbi információra, amit azonnal közzé teszek, mivel biztosan sokunknak szerez örömet ezzel az akcióval a vasúttársaság.

A kerékpáros túrajegy előnye, hogy 2012. március 1.-2012. december 31-ig az ország bármely területéről igénybe vehető a Balatonhoz, Tisza-tóhoz és Fertő tóhoz egységesen 400 Ft-ért, továbbá az érvényesség napján az érintett vasútvonalakon korlátlan le- és felszállási lehetőséget biztosít a vonatra. Az utasnak a kerékpáros túrajegy birtokában csak a megfelelő menetjeggyel kell rendelkeznie.

Például ha valaki Nyíregyházáról utazik a Fertő tóhoz, akkor a menetjegye mellé a kerékpáros túrajegyet érdemes megvennie, amellyel a Fertő tó érintett állomásaihoz juthat. Ugyanezen a napon az érintett Fertő tavi állomások között a kerékpáros túrajegy birtokában nem kell újabb kerékpárjegyet váltani, csupán az adott útra érvényes menetjeggyel kell rendelkeznie.
Az akcióhoz a GYSEV Zrt. is csatlakozott.

Az érintett fertő tavi, balatoni és tisza-tavi állomások itt tekinthetők meg.

Forrás: MÁV-START