Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

cms csucsonamolbubikihasznaltsaga

360 bringáig nem állnak meg

A Budapesten közlekedők igényeinek megfelelően, októbertől ötven új Bubi biciklivel gyarapodott a fővárosi közbringaszolgáltatás flottája. A bővítés azonban itt nem áll le, tervek szerint egy hónap múlva további 310 vadonatúj kerékpárral találkozhatnak a budapestiek.

A Bubi közbringaszolgáltatás tavaszi újjászületése óta töretlen népszerűségnek örvend a budapestiek körében. Napról napra egyre többen választják utazásukhoz az almazöld bicikliket, nemrég a napi utazások számának csúcsa is megdőlt.

Jelenleg a közbringa-szolgáltatás keretében 1200 kerékpár és 158 gyűjtőállomás érhető el városszerte, mindenki számára könnyen hozzáférhető, a közösségi közlekedéssel rugalmasan kombinálható szolgáltatást biztosítva.

A Budapesti Közlekedési Központ látva a kerékpárok jelentős kihasználtságát, úgy döntött, hogy további 360 almazöld kerékpárral bővíti a flottát. Az első ötven biciklivel október 1-től már találkozhatnak a fővárosban utazók. A további 310 lehívott kétkerekű várhatóan egy hónap múlva érkezik Budapestre. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy még többen válasszák a közbingákat.

Fotó: BKK