Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Agydinamók
   Minden, amit tudni szerettél volna, de nem volt kitől megkérdezned!
Kerékpáros dalok
Eddig 10 dalt találtunk. Tudod folytatni a listát?
A Vérkör
  Tekerd körbe a Vértest terepen.
Favázas bringát tesztelhettem!
  Élmény a köbön!
Cateye Sync lámpacsalád
  Az okostelefonodról kezelhető lámpaszett.
prev
next

wi logo 2021

Még szorosabbá válik a 3 cég együttműködése.

Rolf Dietrich, a páros küllős kerékszerkezetének feltalálója, Brian Roddyvel és másokkal együtt több mint 20 évvel ezelőtt alapította a Rolf Prima-t. Roddy és sziklamászó társa, Steve Cash Rolf nyugdíjba vonulásakor megvásárolta a Rolf Prima-t. 2017-ben elindított egy második márkát, az Astral Cyclinget, amelynek termékfejlesztése a felnikre, a hagyományosan fűzött kerekekre és a kalandkomponensekre összpontosít. A két cég székhelye az oregoni Eugene-ben található.

Doug White 1978-ban alapította a White Industries-t a kaliforniai Marin megyében található garázsában. Talán sok olasónk számára ismeretesek a cég által gyártott agyak és hajtókarok, amelyek a 90-es években hazánkban is kaphatóak voltak. Jelenleg Doug fia, Alec vezeti a céget.

"Amióta csak be tudtam kötni a cipőmet, a családi vállalkozásban dolgozom, és szinte az egész idő alatt a Rolf Prima céggel dolgoztunk együtt az egyedi kerékagyakon.

Amikor jött a lehetőség, hogy átvegyük ezeket a cégeket, a döntés könnyű volt. Most rengeteg izgalmas új lehetőség vár ránk, amelyeket együtt ragadunk meg."- mondta Alec a vásárlásról.

A jelenlegi tervek szerint Jimmy Krigbaum, a felvásárolt cégek korábbi ügyvezető igazgatója fogja továbbra is vezetni a Rolf Prima/Astral Cycling oregoni csapatát.