Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

Testhez_ll_bringa01A testbike.hu oldal segítségével megoldódni látszanak a kerékpárt keresők, vásárlók, használók örökös gondja, az objektív, elfogulatlan információk hiányából adódó döntésképtelenség.

Az idei szezont már mindenki olyan kétkerekűvel kezdheti, ami minden tekintetben megfelel az elvárásainak.

{reklam}

Testhez_ll_bringa02A választás szabadsága
A kerékpár választás és vásárlás kérdése tehát a legtöbb ember életében legalább egyszer felvetődő probléma forrása. Kinek, milyen bringa lenne jó? Mennyi pénz van rá? Mire érdemes költeni és mi az, ami teljességgel felesleges? Menő márka vagy használt gagyi? Érdemes kerékpárboltba menni vagy ugyanazt kapni a hyper sportrészlegén? A testbike.hu oldalon mindenki megkapja a válaszokat, ingyen, gyorsan, elfogulatlanul. A látogató a magyar piacon jelen lévő 6500 bringás termékről böngészhet részletes leírást, használók véleményét, értékelését. A tavaszi nagy durranás pedig egy olyan kerékpárválasztó automata beüzemelése lesz, amivel bárki pillanatok alatt kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő kétkerekűt.Bringások egyesüljetek!
A kerékpározás megszállottjai csapatokba tömörülhetnek az oldalon, hogy új barátságok szülessenek vagy meglévők erősödjenek a közös érdeklődés alapján. Kialakult egy olyan virtuális közösség az oldalon, akik a kevésbé profik, konkrét kérdéseire is szívesen válaszolnak a fórumokban. Az oldal szerkesztői pedig nem feledkeznek meg kerékpározás veszélyes oldalának bemutatásáról sem. Külön rovatba gyűjtik össze azokat a fejvédős történeteket, ahol ez az alkalmatosság az életét védte meg tulajdonosának.