Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
prev
next

Tweed KerekezésBújj Tweed Zakóba és tarts a Tweed Run Budapest baráti társasággal egy múlt idéző útvonalon, hogy 12. alkalommal megállítsuk az időt a '20-'30-as évek világában!

Szeretettel várunk október 17-én (esőnap: okt.18.) az őszi Tweed Zakós Kerekezésre! Újdonságokkal is készülünk!

Eltekerünk a Budapest100 nevezetes épületeihez, ahol felidézzük az épület múltját! Továbbá a szokásos Swing Flashmob sem maradhat el! 

Várunk mindenkit október 17-én 9:30 órakor (esőnap: október 18.) a Táskarádió Eszpresszó bisztró elé, ahol megkezdődik a regisztráció és a Flash Mob próbája, majd kb. 10:30-kor konvojokban elindulunk az új útvonalunkon – múlt idéző Budapest 100 épületeit megtekintve.

A visszaérkezés után megkezdődik a zsűrizés, melyet az eredményhirdetés követ.

 
Hozzájárulási díj 1000 Ft.

Októberi tweed plakát

Versenykategóriák:

  • Tweed legény
  • Tweed leány
  • Retro kerékpár

Elengedhetetlen feltétel a verseny benevezéshez a hibátlan tweed kosztüm / öltöny öltözet, minthogy ez nevünk is, és a "missziónk"!

Tweed gyapjú szövetből készült kosztüm/ öltöny kiegészítők: tweed gyapjú szövetből készült csokor nyakkendő, sapka vagy kalap, káró mintás zokni, gojzer varott cipő

  1. A regisztráció kötelező, mely egyúttal az öltözék- és kerékpárversenybe való benevezést is magában foglalja. A részvételi díj 1000 Ft, melyet kizárólag a rendezvény lebonyolítására fordítunk. Minden benevezett kategória újabb 1000 Ft-os nevezést jelent!
  2. Kérjük, csak akkor tarts velünk, ha tudsz maradni az eredményhirdetésig! Ha megnyered a stílus- és kerékpárversenyünk egyik helyezését, de nem tudod akkor átvenni, sajnos nem tudjuk neked eltenni a nyereményt.
  3. Miután visszaérkeztünk a tekerésből, minden versenyzőt felvonultatunk a zsűri előtt. Ez nagyon fontos, hiszen a zsűri csak így tudja megfigyelni az öltözékedet és a biciklidet, így kérjük, hogy legyél a helyszínen ebben az időpontban!

FIGYELEM! Rendezvényeink apropója elsősorban az öltözék! Az eseményen való részvétel feltétele a korhű öltözék! Nagyon fontos számunkra a vintage stílus, így megkérünk, hogy modern öltözékedet tedd korhűvé erre az alkalomra. Facebook oldalunkon folyamatosan adunk ötleteket hozzá!

A rendezvénnyel kapcsolatban minden információ megtalálható ITT!, illetve blogunkon, valamint illetve az esemény linkjén.