Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Kalandkör 400 élménybeszámoló
  Részünkről az útvonal elbukott
Felvidéken kétkeréken
   Többször bejárós útvonalat találtam.
 A hónap megyéje: Bács-Kiskun vármegye
  Bács-Kiskun megyei kerékpártúra ajánló.
prev
next

 ket taska varosi bringazashoz a new looxstol 01

Csak lányoknak!

Nem rég mutattunk be nektek két egyedi megjelenésű New Looxs kétrészes túratáskát. Most a hölgyeknek kedvezünk két dögös városi használatra szánt táskával, amelynek extrája az, hogy nem csak kerékpározáshoz használható.

Előzmény:
Két táska túrázáshoz a New Looxstól
Szeretnél egy jó minőségű kerékpáros túratáskát, amely kilóg az egyszínű fekete, sárga, kék, piros unalmas tömegeiből? Ha igen, akkor olvass tovább, bemutatunk két izgalmas táskát a New Looxs kínálatából. TOVÁBB OLVASOM!

ket taska turazashoz a new looxstol 08

New Looxs Selo Bari

Első ránézésre ismerős lehet a mintája, ami nem meglepő, hiszen a fentebb említett cikk egyik túratáskája készült ezzel a mintával. A hasonlóság ezzel nem merül ki. A Selo Bari is ugyan abban a két (bronz és fekete) színben kapható.

ket taska varosi bringazashoz a new looxstol 02

Anyaga vízálló poliészter. Kívül három zsebbel rendelkezik, amelyből egy cipzáros. A szintén cipzárral zárható fő rekeszen belül további 3 zseb található, amelyből egy cipzáras. Egy egy 13 l űrtartalmú tipikus női táska, amely akár a hozzáadott pánttal a vállra is vehető. A súlya nincs 1 kg. Jár hozzá egy műanyag merevítő panel, amely merevíti a hátfalat. Ez a csomagtartóra rögzülést segíti.

ket taska varosi bringazashoz a new looxstol 03

Ez egy sportosan elegáns kézi táska, amely a hétvégeken bringázáshoz, hét közben akár a minden napokban is használható. Ezt nagyban segíti az, hogy a csomagtartóra rögzítő kampó szépen elrejthető. Aki nem ismeri az sosem fogja kitalálni, hogy ez igazából egy kerékpáros táska. Ára 24 990 Ft.

New Looxs Tosca Blue Stripe

Nagyobb bringás női kézi táskát szeretnél? 16 l-es elég lesz? Nos ez a Tosca Blue Stripe, amely képen látható két mintával kapható. A Selo Barinál hosszabb fülei egyben vállpántként is funkcionálnak. Kívül csak egy cipzáras zsebe van, ahogy belül is.

ket taska varosi bringazashoz a new looxstol 04

Anyaga és csomagtartó rögzítési rendszere az előzővel megegyező. Igazán jó választás lehet, hiszen ebből gond nélkül elővarázsolható akár az 1, 5 l-es vizes palack is. Ára 22 990 Ft

Menet közben

Mivel a két táska funkcionalitásában nem tér el így a következő sorok mindkettőre vonatkoznak. Nagyon nagy plusz pont, hogy a csomagtartóra rögzítő kampók eltüntethetőek, így tényleg nem csak bringán, hanem utcán is használhatják a hölgyek. Jó példa erre a feleségem, aki egy 5 évvel ezelőtti darabot szívesen visz a munkahelyére is.

A csomagtartóra két kampóval rögzül, illetve van egy tépőzáras biztosítása is, hogy le ne ugorjon onnan. Átlagos városi, aszfaltos használatra ez a megoldás tökéletes. A padkázás az, ahol előfordulhat, hogy leugrana a csomagtartóról, de valljuk be ezt nem ilyesmire tervezték.

A táskák jól pakolhatóak városi használatra igazán jó megoldás lehet. Remélem sok hölgy olvasónk szívét megdobogtatta. Az uraknak jelzem, szuper ajándék lehet. Tetszés index: 5/5

bringalap teszt 5

A Tetszés index a bringalap.hu tesztelőinek abszolút, előítéletektől nem mentes, szubjektív véleményét mutatja.

Viszont fontos: viszonyítani mindig az azonos minőségi kategóriájú termékekhez viszonyítunk! Tehát nem húzzuk le a Trabantot, mert a Ferrari jobb.

5/5 a tesztelő kedvence, a tesztelt termékek közül a legjobb. Egy termék esetén az imádat felső foka!
4/5 megvenném
3/5 jól használható
2/5 (szódával) elmegy, használható
1/5 nem tetszett