Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Shimano CUES boncolgatás
  Bemutatkozik az új középkategóriás Shimano alkatrészcsalád
Túra bringa igényeseknek
  Bemutatkozik a Cube Touring EXC.
MTF bringák túrázásra
  Jönnek a 2024-es modellek.
Dave útja
  30 éve indult a Mountain Bike Action Hungary.
Az egyenes (MTB, vagy trekking) kormány
  Amit erről az alkatrészről tudni érdemes.
prev
next

 egy yamaha bringat karacsonyra 01

Még az idén jönnek a Yamaha PEDELEC-ek Európába.

Az elmúlt években a Yamaha lépésről lépésre készítette elő az európai piacra történő belépését. Céljukból sosem csináltak titkot, csak a bevezetés időpontját tartották homályban.

A japán cég bemutatta az Európába szánt MTB, a gravel és a trekking PEDELEC-jeit. A villanybringákat saját márkakereskedői hálózaton (Yamaha Powered Two Wheel márkakereskedői hálózat) keresztül fogják forgalmazni.

A Moro 07 (MTB), a Wabash RT (gravel) és a CrossCore RC (trekking) kerékpárjai vásárlók széles körét célozza meg. A meglévő Yamaha motorkerékpár- és robogótulajdonosoktól kezdve, azokig akik értékelik a márka megbízható technológiával kombinált jó ár/teljesítmény arányú termékeit.

 egy yamaha bringat karacsonyra 02

A Moro 07 a Yamaha prémium kategóriás e-MTB-je, speciális Dual Twin vázzal és 85 Nm-es PW-X3 meghajtóegységgel, valamint beépített 500 Wh-s akkumulátorral rendelkezik.

Az új generációs 85 Nm-es PW-X3 a Yamaha legkisebb, legkönnyebb és legerősebb hajtásegysége, amely mindössze 2,75 kg-ot nyom, és kompakt kialakításával keskeny Q-faktort biztosít. Az egyik legfontosabb jellemzője a "zero cadence" technológia, amely a legkisebb pedálmozdulatra is azonnali erőátadást biztosít.

 egy yamaha bringat karacsonyra 03

A Yamaha Wabash RT gravel dizájnnal rendelkezik. A 70Nm-es PW-ST meghajtóegységgel felszerelik.

 egy yamaha bringat karacsonyra 04

A Yamaha a Crosscore RC-t a minden napra való e-bike-ként minősíti. Ez egy könnyen elérhető e-bike a városi lakosok számára, vagy a szabadidős túrákhoz is. A meghajtásról a gravel bike-hoz fejlesztett motor gondoskodik.

A villanybringák 2022 végétől lesznek elérhetőek a kiválasztott európai piacokon. Az ár országonként változhat.

A weboldalukon már tanulmányozhatod a gépeket.

Fotó: Yamaha