Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Felvidéken kétkeréken
   Többször bejárós útvonalat találtam.
 A hónap megyéje: Bács-Kiskun vármegye
  Bács-Kiskun megyei kerékpártúra ajánló.
Ki volt Lukanénye hőse?
  Családi kerékpártúra a Felvidéken.
prev
next

sram sapka

Ezen a híren sem lepődtünk meg.

A SRAM nyilvánosságra hozta a régóta várt Eagle e-MTB hajtásrendszert, amely egy Brose által gyártott 90 Nm nyomatékot és 680 W csúcsteljesítményt leadó motort tartalmaz. Integrálódik a SRAM hegyikerékpár váltórendszerekhez. Az új technológia az Auto Shift (automatikus váltás) és Coast Shift (hajtókar mozgatása nélküli váltás) nevű új váltási funkciókat tartalmazza,

A rendszer integrálható a SRAM vezeték nélküli AXS hajtásáhozz, beleértve az XX, XO és GX Eagle rendszereket is. A SRAM mechanikus váltórendszereivel is használható az Auto Shift és a Coast Shift funkciók nélkül.

a sram bemutatta az eagle e mtb motort es hajtasrendszert 01

Egyszerűsített kezelőszervei közé tartozik a két vezeték nélküli AXS váltógomb amelyekkel a váltás, az automatikus váltás, valamint a vezeték nélküli Reverb droppert vezérelhető. A gombok a RockShox Flight Attendant vezeték nélküli felfüggesztésbeállító rendszerrel is integrálhatók, a SRAM AXS mobilalkalmazásán keresztül.

a sram bemutatta az eagle e mtb motort es hajtasrendszert 03

A rendszer integrálható a SRAM tulajdonában lévő Hammerhead fejegységekkel . A felsőcsőbe épített kijelző megjeleníti az akkumulátor töltöttségi szintjét és egyéb motorinformációkat. Itt lehet a motort be- és kikapcsolni, illetve a motor két üzemmódja közötti váltani.

a sram bemutatta az eagle e mtb motort es hajtasrendszert 02

A rendszer egyelőre a Propain, a Nukeproof, a Transition és a GASGAS kerékpármodelleken érhető el.

Fotó: SRAM

Támogasd a működésünket


Ha tetszett a cikk, kérlek támogasd a munkánkat önkéntes adománnyal a Revolutos számlánkra bankkártyás fizetéssel. Ezáltal még több hasonló cikket fogunk tudni készíteni a szórakoztatásodra.

Hogyan működik az adományozás?

Köszönjük!