Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Kezdő kerékpáros túrázók kalauza 1. rész A túra megtervezése
Ebben a részben adunk néhány tanácsot az első kerékpártúráid megtervezéséhez.
Az északi Tisza-tó kör
  Egy kevesek által ismert részt mutatunk be.
Az erdőtörvény bringás szemmel
Nézzük a minket, bringásokat érintő részt.
Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
prev
next

zefal

Egyre több kerékpáros cégnél látszik az ázsiai függőség mérséklése.

2020 és 2021 között a "Made in France" kerékpáros kiegészítők gyártására szakosodott Zéfal nagyon erős forgalomnövekedést tapasztalt. A fejlődés megszilárdítása érdekében a vállalat jelentős beruházásokat hajtott végre a Párizstól két órányira délre fekvő Jargeau-ban található gyártóüzemek korszerűsítésébe.

tartos teszt zefal elite

A két testvér, Matthieu és Aurélien Brunet által vezetett családi vállalkozás eladásai jelentősen megnőttek a kerékpározás népszerűségének köszönhetően. A vállalkozás nagyon jól teljesít Európában, ahol 2020 és 2021 között 35%-kal nőtt a forgalom. A vállalat értékesítésének több mint 70%-át Franciaországon kívül bonyolítja le, ennek 45%-át Európában, 25%-át pedig a világ többi részén (Dél-Amerikában és Kanadában).

Tekintettel az ázsiai konkurencia növekedésére, a vállalat úgy döntött, hogy minden termékcsaládját Franciaországban tervezi meg. (Jelenleg a termékcsaládok 60%-a Franciaországból, 40%-a pedig Ázsiából származik. Ezek arányán szeretnének változtatni, csökkentve az ázsiai kitettséget.)

zefal pulseb2 tura

Bár a vállalat jó eredményeket könyvelhet el, a világjárvány közvetlen hatással van az önköltségi árakra és a szállítási határidőkre.

Zefal egy Magyarországon is forgalmazott, francia kerékpáros kiegészítőket gyártó családi vállalkozás, amely kulacstartókat, kulacsokat, telefon tokokat pumpákat és ég egy tucat hasznos kerékpáros kütyüt készít. Oldalunkon korábban már több termékét bemutattuk és teszteltük:

telefon tok
sárvédő
kulacstartó
pumpa.