Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

canyon commuter 07

Az új vezetés a Canyon nemzetközi piacának bővítését tervezi és növekedni kíván az e-bike valamit egyéb kategóriákban.

Nemrég cikkeztünk arról, hogy a Shimano termékfejlesztési vezetője a SRAM-nál folytatja tovább, most egy újabb ikonikus márka fővezére változik.

A Canyon Bicycles a múlt héten jelentette be, hogy március 1-jei hatállyal Nicolas de Ros Wallace-t nevezte ki új vezérigazgatónak.

Nicolas de Ros Wallace több mint egy évtizedig dolgozott a Nike-nál. Legutóbb a Jordan márka alelnökeként és általános igazgatójaként dolgozott Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A Nike-hoz való csatlakozása előtt az Inditexnél dolgozott a Zara női táskák és cipők globális igazgatójaként. Emellett kiterjedt ismeretekkel rendelkezik az e-kereskedelem fejlesztésében mind a Nike, mind a Zara esetében. Összességében 24 évnyi üzleti vezetői múlttal rendelkezik, és azt tervezi, hogy a Nike és a Zara bővítésében szerzett tapasztalatait felhasználva a Canyonnál is ugyanezt teszi.

A hír bejelentésekor Roman Arnold, a Canyon alapítója és a tanácsadó testület elnöke az alábbiakat mondta:

„Több mint izgatott vagyok, hogy egy ilyen ambiciózus szakembert és hiteles személyiséget üdvözölhetek a Canyon vezérigazgatói pozíciójában. Nicolas rengeteg vállalkozói érzéket és vezetői képességet hoz magával. (...) Nagyon várom már, hogy vele együtt dolgozhassunk a Canyon sikerének következő szakaszában."

Az új vezetés a Canyon nemzetközi piacának bővítését tervezi és növekedni kíván az e-bike valamit valamint a városi kerékpárok kategóriájában.

Fotó: Canyon