Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
prev
next

 eurobike

Sikeres volt az idei kiállítás; már meg van a 2024-es dátum.

Vasárnap ért véget az Eurobike, amely Európa egyik legnagyobb kerékpáros szakkiállítása. A rendezők első nyilatkozatai alapján 34 750 szakmai partner és 31 780 kerékpározás után érdeklődő magánszemély volt kíváncsi a négy napos rendezvényre. Ez az előző évhez képest növekedést jelent. A kiállító cégek száma 1900 volt, ami az előző évhez képest 26 %-os emelkedést jelent.

Stefan Reisinger, a rendezvényt szervező fairnamic GmbH ügyvezető igazgatója sikeresnek nevezte az idei Eurobike-ot: „a tavalyi helyszínváltás után az idén tovább nőtt mind a kiállítók, mind a látogatók száma. Mind mennyiségi, mind minőségi szempontból előrébb tudtunk lépni. Úgy tűnik itt Frankfurtban minden megvan a további fejlődéshez. A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk a kerékpárokra, az e-bike-okra és az elektromobilitásra."

A szakmai látogatók száma 3%-kal nőtt a 2022-es kiállításhoz képest, a nagy közönség száma pedig 16%-kal emelkedett. Az idén 122 országból érkeztek látogatók, ami szintén emelkedést mutat a tavalyi a 105-höz képest.

A jövő évi Eurobke-ot ismét Frankfurtban, a Messe Frankfurtban rendezik meg. Már az időpont is meg van: 2024.07.03- 07.07. A nagyközönség számára ismét csak hétvégén lesz látogatható.