Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
Cateye vezetékes kilométeróra teszt
  Az Enduro és a Velo 9 tesztje
prev
next

FyAgyMájus 29-én, 4. alkalommal rendezik meg Móron a MÓRI KARIKA elnevezésű jótékonysági kerékpáros túrát, amelynek célja a Cortex - Agysérültekért Alapítvány és a móri Városi Közművelődési Közalapítvány támogatása.

Idén a megszállott biciklis, a közismert zene- és filmkritikus Fáy Miklós - aki a 2009-es Csillag születik! népszerű zsűritagja is volt -, örömmel vállalta, hogy csatlakozik a kerékpározókhoz. Az indok egyszerű: szép környezetben, sportolással beteg embereken segíthet, ráadásul a város közművelődését is támogatja.

A rendezvény lokálpatrióta érzelmektől sem mentesen 2007-ben startolt. Dr. Orosz Zsolt móri születésű orvos, barátai segítségével írországi tapasztalatait honosította.

{reklam}

A résztvevők három táv között választhatnak: hosszútáv: 110 km., középtáv: 50 km., rövidtáv: 25 km.
Miután jótékonysági teljesítménytúráról és nem éles versenyről van szó, a lényeg a szintidőn belüli teljesítés, de legalább az örömteli karikázás!

A szervezők bíznak abban, a 4. Móri Karikán is sok embernek lesz kedve bringára pattanni és élvezni a Vértes és a Bakony közötti tekerést, hogy az 1000,-Ft-os startdíjakból minél több pénz gyűljön össze az agysérültek és a helyi Közművelődési Közalapítvány javára.

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást a www.morikarika.hu oldalon találnak. Kellemes kerékpártúrát kívánunk a résztvevőknek.