Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
Vár Palócföld! 4/1
 Szeretnél teljesen feltáratlan vidéket megismerni, itt a szomszédban?
Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
prev
next

sport43 bike43 03 

Ingyenes túrákon vehetnek részt a jelentkezők.

A Sport43 (Sport for free) elnevezésű sorozatot a 2021 januárjában indított, -ingyenes sí- és hódeszka-oktatást biztosító- Ski43 program ötletgazdái hozták létre, akiknek május 3. óta futó díjmentes sport- és szabadidős eseménysorozatuk Eplényben és Budapesten június 15-ig tart.

"A téli szezonban csaknem 13 ezer általános iskolás diáknak biztosítottunk térítésmentes síelési és hódeszkázási lehetőséget az eplényi Síarénában, a Sport43 tavaszra meghirdetett libegős és gördeszkázós programjai pedig teltházasak" - mondta Soós Csaba ötletgazda.

 sport43 bike43 02

A Sport43 program szervezői most az általános iskolás felső tagozatos, valamint középiskolás diákok és kísérőinek biztosítanak ingyenes kerékpározási lehetőséget a Tisza-tó partján. Két opció közül választhatnak az iskolás csoportok: tiszafüredi indulással körbebiciklizhetik a tavat (65 kilométer), vagy Tiszafüredről indulva Poroszlóra, a Tisza-tavi ökocentrumhoz, majd a kiindulási ponthoz tekerhetnek (20 kilométer). A szervezők mindkét túrára ingyen biztosítják a szükséges kellékeket, így a a kerékpárokat, a védőfelszerelést, a térképet továbbá baj esetén egy szervizautó is.

A nyári szünet előtti időszakban, május 31. és június 14. között várják a szervezők az osztálykirándulásra érkező fiatalokat (11-18 éves kor között) és kísérőiket. A programokra a Sport43 weboldalán regisztrálhatnak az érdeklődők.