Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 valter attila a jumbo vismahoz igazolhat

Holland és belga médiainformációk szerint a Jumbo-Visma csapatánál folytathatja pályafutását.

Több más oldal társaságában a wielerflirts.nl számolt be értesüléséről, miszerint a Tour de France-on Jonas Vingegaard révén az összetettet és a hegyi pontversenyt, Wout van Aert jóvoltából a sprinterek pontversenyét frissen megnyert holland sor szerződtetné a 24 éves Valtert. Részleteket - így a szerződés várható hosszát - nem közölt az oldal.

valter attila a jumbo vismahoz igazolhat

Valter Attila a Cube-Csömör és a Pannon Cycling Team kerékpárosa volt, mielőtt a CCC-hez szerződött, amelynek kontinentális, majd World Tour-csapatát erősítette. A tavalyi és idei évet a Groupama-FDJ-ben töltötte.

Két éve megnyerte a Tour de Hongrie-t, tavaly három napig viselte az összetett éllovasát illető rózsaszín trikót a Giro d'Italián, amelyet a 14. helyen zárt összetettben. Idén már harmadszor szerepelt az olasz körversenyen, amelyen hegyi szakaszon negyedik lett. Tavasszal kiválóan szerepelt a többnapos és egynapos versenyeken is, negyedik lett például a Strade Bianchén, egy hónappal ezelőtt pedig megnyerte az országúti bajnokság mezőnyversenyét.

Szerdán olaszországi edzőtáborozása közben elütötte egy motoros és bár néhány törött foggal és felszakadt állal megúszta, még nem tudni, hogyan alakul versenyprogramja a következő hetekben.

Fotó: Valter Attila facebook oldala