Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 veget ert valter attila csapatanak az edzotabor a kanari szigeteken 01

A Tour de France-győztes Jonas Vingegaard szobatársa volt a felkészülés során.

Valter Attila facebook posztban mesélt a tenerifei edző táborról:

Ez életem edzőtábora volt!

Annyira jól sikerült minden, hogy az már-már meseszerű! Bármiféle visszalépés, probléma vagy betegség nélkül sikerült abszolválni az első felkészülésem a Team Jumbo-Visma Cycling csapatával! Ez a 20 nap a Teidén pedig az alapozás abszolút megkoronázása volt.

Egyértelműen sikerült szintet lépnem szakmai szemmel, de jó úton haladok, hogy emberileg és csapattársként is a következő szintre érjek, amit ez az elképesztő csapat hoz ki belőlem!

Mindent a lehető legprofibban csináltunk az elmúlt hetekben, a táplálkozás, edzés, regenerálódás de a mentális felkészülés is új értelmet nyert számomra. Nehéz megfogalmazni, mitől is ez a legjobb csapat, de talán úgy a legegyszerűbb, hogy itt minden okkal történik. Tudatosan csináljuk amit csinálunk és igen, amit csak lehet kiszámolunk, hiszen a profi sport manapság erről szól. 100 dolgot kiválasztani és mindet csak 1%-al jobban csinálni. Nem jók szeretnénk lenni, hanem a legjobbak!

veget ert valter attila csapatanak az edzotabor a kanari szigeteken 02

Lehet sokaknak ez furán hangzik, nem mondom, hogy egyszerű felvenni ezt a “maximalista” ritmust, de a mosoly az arcomon elmondja a véleményem erről a hozzáállásról. Engem mindig is a teljesítményem érdekelt és hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból, ezért az amit most csinálhatok óriási örömmel tölt el!

Sok hosszú és kemény edzés a lábakba, de ezzel a társasággal ez is egy fokkal könnyebb volt. Remélem sosem szokom meg, hogy ekkora bajnokok társaságába tekerek, vagy például azt, hogy a tavalyi Le Tour de France győztese, Jonas Vingegaard a szobatársam. Csak két évvel idősebb nálam, mégis a legérettebb és profibb hozzáállást mutatja amit eddig tapasztaltam. Nagyon nyitott és segítőkész volt, az alázatossága pedig igazán példaértékű számomra!

Alig várom, hogy csütörtöktől megkezdjem az idei szezont a Gran Camino többnapos versenyén, ahol Jonassal az összetettre megyünk, de nekem is komoly szerepet szán a csapat!

Köszönöm a töretlen szurkolást, remélem sikerült a ti arcotokra is egy kis mosolyt csalni!

Ehhez a beszámolóhoz nehéz bármit is hozzátenni. Várjuk a február 26-án kezdődő Gran Camiño-t

Forrás: Valter Attila facebook oldala