Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Kerüld meg Afrikát a Börzsönyben
  Ilyen nincs és mégis van!
A hónap megyéje: Heves vármegye
Heves megyei kerékpártúra ajánló.
Etyek – Nadap kerékpáros körtúra
  Azaz: Hogyan lehet egy 77 km-es túrát 160 km-es úttal teljesíteni?
prev
next

 a ddk csoport milliokat fektet be a vakuumillesztesi technologiaba 01

A termelés növelése mellett elkötelezett a környezetvédelem mellett is.

A Foming TW ChangWa idei integrációja a DDK-csoport konszolidációjának utolsó lépése volt. Ez egyben egy 7 millió eurós beruházást is jelent a vákuumillesztési technológiába, amely a nyereg bőrét automatikusan, kézi szegezés nélkül illeszti a nyereghez, így a nyereg szinte tökéletes kivitelűvé válik.

A DDK vákuumillesztési technológiába (VMfit) történő beruházása egy nagyobb beruházási terv része, amelynek célja a délkelet-ázsiai gyártási helyszíneken a kapacitás növelése. A VMfit technológiával felszerelt gyártósorok éves teljesítménye 5 millió nyereg lesz.

a ddk csoport milliokat fektet be a vakuumillesztesi technologiaba 02

A VMfit technológia a nyereg bevonatát automatikusan, kézi szegezés nélkül illeszti a nyereghez, így az szinte tökéletes kivitelűvé válik. Javítja a minőséget a hagyományos nyergekhez képest. Teljes gyártás automatizálást tesz lehetővé.

A gyártó a termelés növelése mellett elkötelezett a fenntartható termelés és a környezetvédelem mellett is.

"2020-ban vezettük be az esővíz visszanyerését és a szennyvízelvezetést Vietnámban" - magyarázza Joy Sung, a DDK-Group értékesítési és marketing vezetője. "Napelemeket telepítettünk a vietnámi gyár teljes tetejére. Erőfeszítéseink eredményeként 2021-ben megkaptuk a vietnámi kormány környezetvédelmi tanúsítványát".

a ddk csoport milliokat fektet be a vakuumillesztesi technologiaba 03

A DDK 1970 óta, több mint 50 éve gyárt nyergeket. Ezeket saját márkaneve alatt, valamint rengeteg kerékpár márka beszállítójaként értékesíti. A hazánkban is ismert Merdia is DDK nyergekkel szereli egyes modelljeit.