Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Visegrádi 8-as
  80 km-t tekertünk a Visegrádi-hegység aszfaltos útjain.
Zefal Z Sealant defektgátló folyadék.
  Ha nem akarsz sokat foglalkozni a defekttel, kell valami védelem. Nálam ez az idén bizonyított!
Két táska túrázáshoz a New Looxstól
  Ha kicsit ki akarsz tűnni a tömegből.
Keresztül a Dunántúl dombjain és hegyein
  Hungarian (half)Divide élménybeszámoló (2022)
prev
next

 a tektro europe szervizkozpontot nyit az oreg kontinensen

A TEKTRO Europe saját szervizközpont megnyitásával növeli a szolgáltatási szintet.

A Napokban írtunk arról, hogy a távol-keleti cég bemutatta a kifejezetten villanybringákra szánt váltó rendszerét. Most ismét róluk tudunk érdekes hírrel kecsegtetni. Elég komolyan fókuszálnak az európai piacra.

A TEKTRO 2022 áprilisában megnyitja a TEKTRO Europe szervizközpontot a németországi Frankfurt közelében. A fizikai és digitális szervizlétesítmény felállítása együtt jár a termékportfólió bővítésével.

A TEKTRO Europe GmbH, amely a TEKTRO Technology Corp. része, 2019 szeptemberében jött létre. Az anyacég ezen az irodán keresztül tartja a kapcsolatot az európai partnereivel.

"Szervizközpontunkkal mindenekelőtt a meglévő szervizpartnereink számára szeretnénk háttértámogatást nyújtani. A TEKTRO és TRP márkával szerelt kerékpárok egyre növekvő mennyisége tette ezt a lépest szükségessé, Így közvetlenül is elérhetővé váltunk a kereskedők számára” - mondta Thomas Lattke, a TEKTRO Europe GmbH ügyvezetője.

A Frankfurttól nem messze, a Mannheim melletti Hasslochban található a szervizközpont, amely az áprilisi nyitásra teljes szerviz- és pótalkatrészkészlettel fog rendelkezni. Az elméleti ismeretek oktatását is megkezdik ekkor e-learning formában.