Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
 Kerékpárlánc waxolása 2. rész
  A waxolás folyamata, és amiket kipróbáltunk
A hónap megyéje: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kerékpártúra ajánló.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb lista.
prev
next

 tuz utott ki a bottecchianal

Egyetlen alkalmazott sem sérült meg, a kár mértéke egyelőre ismeretlen.

A Bottecchia kerékpárgyártó cég és a helyi média arról számolt be, hogy vasárnap nagy tűz pusztított a Bottecchia gyártóközpontjában. A közösségi médiában a vállalat azt közölte, hogy egyetlen alkalmazott sem sérült meg, és a kár mértéke egyelőre ismeretlen.

"Szeptember 25-én, vasárnap történelmünk egyik legrosszabb oldalát éltük át. Ami a cavarzere-i székhelyünkön történt, az példátlan esemény.

Már szervezzük, hogy a lehető leghamarabb újraindulhassunk. Tudjuk, hogy sokan várják a szállításokat. Türelmet és megértést kérünk ezekben a nehéz időkben. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb tájékoztassunk benneteket az újraindítás ütemezéséről.

Ahogy a kerékpározás is megtanít minket, néha elesünk, de meg kell találnunk az erőt és a bátorságot, hogy újra nyeregbe pattanjunk és újrakezdjük." - közölte facebook oldalán a cég.

tuz utott ki a bottecchianal

A Bottecchia Ottavio Bottecchiáról kapta a nevét, aki 1924-ben az első olasz volt, aki megnyerte a Tour de France-ot. Ez az egyik legnagyobb olasz verseny-, hegyikerékpár- és eBike gyártó vállalat. Az olasz média szerint a céget júliusban eladták a Fantic Motornak. A Fantic tulajdonában van az F. Moser kerékpármárka is.

Fotó: https://www.breakinglatest.news