Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

400 km a Balaton körül
  Élménybeszámoló a 2023-as Balaton Bike Derby-ről
Műanyag sárvédők a Zefaltól
  Minden bringára van megoldás.
A Börzsöny expedíció
  Végigtekertük a "Sárkány feje út" kerékpártúrát.
Teendők MTF e-bike vásárlás után
  Az első üzembehelyezéstől az időszakos karbantartásig.
prev
next

 tuz utott ki a bottecchianal

Egyetlen alkalmazott sem sérült meg, a kár mértéke egyelőre ismeretlen.

A Bottecchia kerékpárgyártó cég és a helyi média arról számolt be, hogy vasárnap nagy tűz pusztított a Bottecchia gyártóközpontjában. A közösségi médiában a vállalat azt közölte, hogy egyetlen alkalmazott sem sérült meg, és a kár mértéke egyelőre ismeretlen.

"Szeptember 25-én, vasárnap történelmünk egyik legrosszabb oldalát éltük át. Ami a cavarzere-i székhelyünkön történt, az példátlan esemény.

Már szervezzük, hogy a lehető leghamarabb újraindulhassunk. Tudjuk, hogy sokan várják a szállításokat. Türelmet és megértést kérünk ezekben a nehéz időkben. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb tájékoztassunk benneteket az újraindítás ütemezéséről.

Ahogy a kerékpározás is megtanít minket, néha elesünk, de meg kell találnunk az erőt és a bátorságot, hogy újra nyeregbe pattanjunk és újrakezdjük." - közölte facebook oldalán a cég.

tuz utott ki a bottecchianal

A Bottecchia Ottavio Bottecchiáról kapta a nevét, aki 1924-ben az első olasz volt, aki megnyerte a Tour de France-ot. Ez az egyik legnagyobb olasz verseny-, hegyikerékpár- és eBike gyártó vállalat. Az olasz média szerint a céget júliusban eladták a Fantic Motornak. A Fantic tulajdonában van az F. Moser kerékpármárka is.

Fotó: https://www.breakinglatest.news