Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
 Kerékpárlánc waxolása 2. rész
  A waxolás folyamata, és amiket kipróbáltunk
A hónap megyéje: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kerékpártúra ajánló.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb lista.
prev
next

MVVM_logonagyA tavalyi évhez hasonlóan az idén is megrendezésre kerül az Év veterán kerékpárja szavazás.

Az idén a benevezett kerékpárokat 2013-ban két kategóriában lehet indítani:

I. kategória: RESTAURÁLT kerékpár

Ebbe a kategóriába olyan kerékpárok nevezését várjuk amelyek felújítása során törekedtek a gyári állapot visszaállítására. Ide tartozik a részlegesen restauráltat ( egy-egy fényezett , felületkezelt elem , nyereg miatt) restaurált kerékpár is.

II. kategória: EREDETI állapotú kerékpár

Ebbe a kategóriába olyan kerékpárok nevezését várjuk, amelyeknél megőrizték az eredeti gyári állapotot, mind festés és alkatrészek tekintetében.

A kiírás megjelenésétől kezdődően 2013.05.13-a 22:00 óráig lehet kerékpárokkal nevezni. A megjelölt időponton belül beérkezett portfóliók feltöltésre kerülnek, mindenki számára láthatóvá és olvashatóvá válnak.

A szavazás 2013.05.14-én indul - ez a virtuális múzeum megalakulásának évfordulója:) - 0:00 órától!!

A szavazás egészen a nyár végéig folytatódik, pontosan 2013.08.31.-én 22:00-kor zárul.

DÍJAZOTTAK:

  • Az Év veterán kerékpárja: Az a kerékpár, amit a zsűri tagok az összes induló kerékpár közül, pontozás alapján a legjobbnak ítélnek.
  • Restaurált kerékpár kategória győztese: Az a kerékpár, amit a kategóriájában indult kerékpárok közül pontozás alapján a legjobbnak ítélnek.
  • Eredeti állapotú kerékpár kategória győztes: Az a kerékpár, amit a kategóriájában indult kerékpárok közül pontozás alapján a legjobbnak ítélnek.
  • Közönség díj: Az a kerékpár kapja amelyikre a legtöbb e-mail szavazat érkezik.

DÍJAK:

  • Az Év veterán kerékpárja: Megkapja a veterankerekpar.hu által felajánlott névre szóló kupát, valamint a verseny lezárása után megjelenik a portfóliója a Veterán Autó és Motor magazinban.
  • Restaurált kerékpár kategória győztese: Az OldMotors SC felajánlásaként ingyenesen indulhat a Pünkösdi Old Motors Fesztivál (POMF) agárdi motoros és kerékpáros rendezvényén, valamint egy klub pólót is kap ajándékba.
  • Eredeti állapotú kerékpár kategória győztese: Az OldMotors SC felajánlásaként egy kupával és egy névre szóló pezsgővel lesz gazdagabb.
  • Közönség díj győztese: Egy névreszóló oklevelet vehet majd át a veterankerekpar.hu jóvoltából, valamint egy üveg egyedi cimkéjű bort a holkerékpározzak.hu felajánlásaként..

További infó, illetve a teljes nevezés kiírása ITT olvasható

Kedvcsinálónak itt egy kép a tavalyi győztesről:

csoda02