Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

400 km a Balaton körül
  Élménybeszámoló a 2023-as Balaton Bike Derby-ről
Műanyag sárvédők a Zefaltól
  Minden bringára van megoldás.
A Börzsöny expedíció
  Végigtekertük a "Sárkány feje út" kerékpártúrát.
Teendők MTF e-bike vásárlás után
  Az első üzembehelyezéstől az időszakos karbantartásig.
prev
next

shimano bringas ruhazat 2018 08

Shimano városi kerékpáros ruhatára

Sziasztok!

Bond János vagyok az elnök titkos titkolt kerékpáros ügynöke, a 008-as. (A 007-es azonosító már foglalt.) Toscanaba /:D/ utaztam, ahol engedélyezték a szolgálati ruháink bemutatását.

Mit is tud egy jó kerékpáros titkos ügynök ruhája? Természetesen tökéletes álcát ad. Azt hordva nem lehet megmondani, hogy kerékpáros ruha van rajtad, teljesen el lehet vegyülni a gyalogosok között, sőt akár egy múzeumba, vagy egy menő étterembe is bemehetsz, senki sem mondja meg, hogy egy funkcionális bringás ruha van rajtad. A ruhák kifejlesztését a nagy S- nek köszönhetjük.

Shimano Transit póló

Első ránézésre egy szolid mintázatú utcai pólónak tűnhet, ez a négy színben készülő felső, de laza kényelmes viselete mellett UV védelemmel is el van látva és igen gyorsan szárad az anyaga, amely egy antibakteriális felületkezeléssel ellátott poliészter, így nagyon oroszlánszagot sem fog árasztani, ha megizzadsz.

Ára: 11 990 Ft.

shimano bringas ruhazat 2018 01

Shimano Transit rövidnadrág

Betét nem található benne, azt egy alá vett betétes nadrággal tudod pótolni. A zsebek jó mélyek, hogy a bele rakott motyó tekerés közben benne is maradjon. A derekán tépőzáras állítás gondoskodik az öv nélküli pontos illeszkedésről, ami valljuk be nem rossz dolog, ha a zsebeket telepakolod. Hátul a nadrágszárban szolid fényvisszaverőcsíkok vannak elrejtve. A nadrág szárában pedig további légbeömlő nyílások találhatóak az optimális hűtés végett.

Ára: 26 990 Ft.

shimano bringas ruhazat 2018 02

shimano bringas ruhazat 2018 04

Shimano Átmeneti szédzseki

Ez egy igazán kis helyet elfoglaló könnyű szédzseki jól jön a hidegebbre forduló időben. Meg véd a csípős széltől. Sőt víztaszító bevonata enyhe esőben is jól jön. Három színben létezik. Két kis zseb található rajta. Hátul természetesen ezen is találhatóak fényvisszaverő csíkok.

Ára: 26 990 Ft.

shimano bringas ruhazat 2018 05

Shimano Transit ing

Létezik hosszú és rövid ujjú változatban három színben. Kerékpáros mivoltáról esetleg az oldalt található cipzáras zseb árulkodik, amelyben egy átlagos méretű telefon könnyen elrejthető. Szabása végett kényelmes viselet kerékpáron. Anyaga a már korábban említett antibakteriálias felületkezeléssel ellátott poliészter, amely gondoskodik az anyag gyors száradásáról és szagmentességéről.

Ára: 23 990 Ft.

shimano bringas ruhazat 2018 06

Ha tetszettek a ruháink nézz szét a Bergusonban. Katt IDE!