Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

MTBpiknikKockás pléd, uzsonnás kosár: igazi piknik hangulat, ahol a Vértes tengernyi szépsége és az finom fánk várja a célba érkezőket.

Változatlanul célunk, hogy egy kisebb, barátságos, családias sportrendezvény keretében lehetőséget biztosítsunk minden kedves ide látogatónak és a faluban vagy a környéken lakó embereknek, hogy találkozzanak, beszélgessenek egymással, szeressék és ismerjék meg a környezetünket, sportoljanak vagy kiránduljanak a környéken. Azzal, hogy a gyerekek számára ingyenes a részvétel, szeretnénk elősegíteni hogy kedveljék meg a természetet, a kirándulást és az értelmes sportolást, a kerékpározást. A program jellege versenyszerű teljesítménytúra, amivel azt szeretnénk jelezni, hogy nem "vérre menő" vetélkedésről szól ez a rendezvény, inkább a jó hangulatú vetélkedés, vagy éppenséggel mozgás, kirándulás a cél, ahol mindenki a saját képessége, kedve szerint teljesíthet. Lesz aki csak kirándulni szeretne, de a pályakialakítással és jelölésekkel és segítségekkel szeretnénk a komolyabb versenyzők igényeit is kielégíteni.

{reklam}

Kerékpáros választható távok


Mini táv 8km (Erre a távra csak gyerekek 5-14 évesek nevezhetnek. Szülők, kisérők illetve más korosztályok versenyen kivül indulhatnak. Útvonal: Hosszú rét, Fáni-völgy érintésével, vissza a közös befutó szakaszon - minitávon nincs frissítés

  • Kis Táv 20km (lásd az útvonaltérképet)
  • Nagy Táv 50km (lásd az útvonaltérképet)
  • Külön egyeztetéssel 100km (2x50km - versenyen kivül)
  • Gyerekeknek igény szerint játékos gyalogostúrát szervezünk a helyszinen.

Forrás és bővebb infó: MTB piknik 2011