Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

Tiszakeszi_nnepi_MaratonA Tiszakeszi Község Önkormányzata döntése alapján, az Önkormányzat támogatásával, hagyományteremtő szándékkal futóversenyt és kerékpár túrát rendez a Tiszakeszi SE.

{reklam}

Az ünnep adta lehetőségeket kihasználva augusztus 20-án, szervezett, kulturált formában kívánunk lehetőséget adni futóversenyek és kerékpár túrák formájában a mozgásra vágyakozóknak. Az esélyegyenlőség jegyében kerekesszékesek és más fogyatékossággal élők nevezését is elfogadjuk.

Futószámok: Maraton 42,2km, 21,1 km és 10km. A Maraton futás egy kegyetlen, embert próbáló vállalkozás, de kerékpárral kényelmesen bevállalható! Ezért indítunk Maratoni távon és 26 km en. Érdekesek a kategóriák: egyéni, páros, család (gyerek-szülő min.3fö) , dinasztiák (gyerek-szülő-nagyszülő esetleg Ük szülő min 4fő), csoportok ( iskolai osztályok, munkahelyi csoportok, bár milyen csapat amelynek a létszáma minimum 6fő. Különlegesség hogy a csoportok kapnak egy , a csoport nevére szóló "emlék" rajtszámot,de a csoport tagok is kérhetnek külön díj befizetése esetén!

A túrák szintkülömbség és forgalom nélküli, a környezetből kiemelt, panorámás, 3m széles, jó minőségű aszfaltozott kerékpárúton haladnak. Az esemény kísérő rendezvényeken kulturális és sportos müsorok között egészen estig lehet válogatni! Részletesebb információk a VERSENYKIÍRÁSUNKBAN.