Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 A hónap megyéje: Fejér vármegye
  Fejér megyei kerékpártúra ajánló.
Kerüld meg Afrikát a Börzsönyben
  Ilyen nincs és mégis van!
Etyek – Nadap kerékpáros körtúra
  Azaz: Hogyan lehet egy 77 km-es túrát 160 km-es úttal teljesíteni?
prev
next

 3 kerekparos taska a new looxstol 01

 Stílusos táskák a mindennapokra.

Tavaly bemutattunk nektek a gyártótól négy kerékpáros táskát. Két városit, amivel a hölgyeket akartuk megszólítani, illetve kettőt, amellyel már túrázásra is el lehet indulni. Jellemzően mindegyik egyedi mintájával és stílusos szabásával tűnt ki a tömegből. Most hoztunk nektek ismét hármat. Ezek az Odense Backpack, a Camella Bamboo és a Joli Double Nomi.

Odense Backpack

Kerékpáros táska és hátizsák egyben. Ha a legfontosabb tulajdonságára vagy kíváncsi, akkor ez az! Anyagát tekintve egy kellemes tapintású anyag. Érzésre gagyi műbőrnek tűnik, de nem az! A gyártó ismertetője alapján ez vízálló, 500D poliészterből készül TPU bevonattal. Az anyag erős és strapabíró. Szóval ne tévesszen meg! Takarítása vizes ronggyal könnyen megoldható.

3 kerekparos taska a new looxstol 02

A 18 l-es táska 3 zöld, fekete és narancsvörös színben érhető el. Ezek kellemes matt verziók.

A külső részén két cipzáras zseb található. Az oldalsó egy 40X28 cm-es rekesz. Amelyet a laptopod (16” méretig) szállítására találták ki. Az alsó egy esőponyvát rejt, amivel a táska kerék felé eső hátlapját tudod megvédeni a víztől és a mocsoktól.

A belseje szép sárgásbarna színű bélést kapott. Egy nagy főrekesszel, 2 tágas cipzáras zsebbel és 3 kisebb tasakos rekesszel rendelkezik, hogy rendszerezhesd a dolgaidat. Itt található egyébként a másik esőponyva, amellyel a lefedhető a hátlap kivételével az összes oldal. Jó ez a két részes megoldás, hiszen vizes úton felrakod a hátfalat védő rész, és a kerék nem csapja össze azt. Így könnyen felveheted a hátadra, nem ken össze semmilyen retekkel.

Rögzítése a csomagtartóra gyors és egyszerű. A gyártó gondolt a vállpántokra is, nem fog a küllőkbe beleérni. A vállhevederek párnázottak, háton viselve is kényelmes.

3 kerekparos taska a new looxstol 03

Úgy gondolom ez egy jól használható táska, amely akár munkahelyi ingázáskor, akár egy egyszerűbb néhány napos kerékpártúrán is megállhatja a helyét.

Tetszés index: 5/5

A Camella Bamboo

Egy gyakorlatilag egy nagy méretű (24,5 l), bevásárlótáska, amely csomagtartóra rögzíthető kampókkal is rendelkezik. Belül csak egy cipzárral záródó rekesze van, míg kívül egy cipzáras, illetve két nyitott zseb. A bambusz mintázatú, vízlepergető anyaga 3 színváltozatban (homok, zöld és fekete) érhető el.

 3 kerekparos taska a new looxstol 04

A táska a gyártóra jellemző műanyag kampókkal rögzíthető a csomagtartóhoz. A kampók mellett még egy tépőzáras pánttal is rögzítheted a csomagtartó szárához, kivédve ezzel az oldalra lengést. Amikor leveszed a táskát és kézben viszed, a rögzítőhorgok egy tépőzáras zsebben elrejthetők, így már nincsenek útban, nem verik zöldre a lábaidat.

3 kerekparos taska a new looxstol 05

Tetszés index 3/5

Joli Double Nomi

Ez a táska egy igazán sportos kinézetű kerékpáros táska, amely 37 l (2X18,5 l) cuccot tud elnyelni. A táskához mellékelt műanyag lapokkal merevíthető, amely a benne lévő dolgaink védelmét növeli. Anyaga az előző táskával azonos, pöttyös mintázatú. Három színben (zöld, fekete és tégla vörös) érhető el.

3 kerekparos taska a new looxstol 06

A dupla táska a csomagtartó tetejére hevederes megoldással rögzíthető. Ez sajnos nem a legkényelmesebb és leggyorsabb megoldás, de felszerelve jól tart a helyén. Az oldalsó lengést megakadályozandó egy tépőzárral még a csomagtartó pálcájához rögzíthető.

A táska fedele tépőzárral rögzül, belül egy rekesz található. Kívülről a belső oldalon található egy-egy magasságjelző zászlótartó zsebecske is. Hazánkban mondjuk nem megszokott ilyen zászlók használata, de úgy tűnik tőlünk nyugatabbra igen.

3 kerekparos taska a new looxstol 07

A táska jól pakolható, igazán szép mintájú és anyagú. Kitűnik a tömegtermékek közül.

Tetszés index: 3/5

Az Odense Backpack szerintünk egy nagyon jól használható táska, amit értékeltünk a tetszés indexünkben is. A Camella Bamboo és a Joli Double Nomi bár formailag és minőségileg fantasztikusak, alacsonyabb pontszámon szerepeltek mert, bár városi használatra tökéletesek és kerékpáros túrázásra is alkalmasak, az utóbbira nem a legpraktikusabbak.

A Tetszés index a bringalap.hu tesztelőinek abszolút, előítéletektől nem mentes, szubjektív véleményét mutatja.

Viszont fontos: viszonyítani mindig az azonos minőségi kategóriájú termékekhez viszonyítunk! Tehát nem húzzuk le a Trabantot, mert a Ferrari jobb.

5/5 a tesztelő kedvence, a tesztelt termékek közül a legjobb. Egy termék esetén az imádat felső foka!
4/5 megvenném
3/5 jól használható
2/5 (szódával) elmegy, használható
1/5 nem tetszett